De pareltjes van ’t Bronsgroen Eikenhout

’t Bronsgroen Eikenhout is een bekende zinswende uit het Limburgse volkslied. Maar ook deze provincie heeft haar knapste pareltjes uitgezonden naar de Miss België-verkiezing. Ze blijven nog met vijven over na de regionale voorselectie. Aïcha Thomis is Limburgs knapste. Eerste eredame werd Daphné Nivelles samen met Laurine Remans als tweede eredame. De Publieksprijs ging naar Laurine Remans .Het Nationaal Comité Miss België deelde een Crown Card uit aan Jess Van Meensel. Miss Talent is Lotte Caubergh.

Foto: Miss Belgium.Be – Kevin Swijsen

Een gedachte over “De pareltjes van ’t Bronsgroen Eikenhout

  1. Wat een spannende verkiezing
    Wat een spannende finale

    De kroon mee naar huis nemen is wel heel biezonder

    Het avontuur gaat verder en of we er zinio hebben. Yessss

Geef een reactie