Op weg naar de Miss België-kroon? : Roosmarijn Eekels (19, Kalmthout)

Je doet er Roosmarijn Eekels alle plezier van de wereld mee door haar een fashionista pur sang te noemen. Heel het jonge leven van deze piepjonge Kalmthoutse draait rond haar passie voor mode. “Mode is inderdaad mijn dada. Naast mijn studie mode werk ik ook nog in een Schotense winkel. Bezig zijn met kleding en fashion is echt mijn ding. Daarom heb ik ook mijn studie er aan gewijd. Het zou fantastisch mocht ik in de toekomst mijn eigen zaak kunnen openen. Bovendien zeg ik geen tegen een leven als ontwerpster. Waar mijn toekomst zich bevindt, weet ik niet. Maar ik doe er alles aan om mijn weg in deze wereld te zoeken … en te vinden.”

Social Media
Een advertentie op sociale media inspireerde Roosmarijn er toe om zich in te schrijven. “Toen ik de zoektocht naar kandidaten zag, heb ik geen seconde getwijfeld. Ik voelde meteen dat het iets voor mij is. Dit avontuur is de realisatie van een kinderdroom. Ik krijg de kans om heel wat bij te leren in een wereld, die me waanzinnig fascineert. En ik sta graag voor de camera. Geloof me … Daar zeg ik echt geen neen tegen.”

Foto: Miss Belgium

Geef een reactie