Love Island 2020: Raphaëlla

10 Vlaamse en Nederlandse singles gaan vanaf maandag 31 augustus in het zonnige Spanje op zoek naar ware liefde. Vorig seizoen hielden acht kandidaten een relatie over aan hun liefdesavontuur. En de liefde viert nog steeds hoogtij bij lovebirds en winnaars van Love Island 2019 Denzel en Aleksandra.

Lisa, Axel, Mattheüs, Josephine-Charlotte, Giuliano, Raphaëlla, Imen, Mert, Joan en Remco zijn binnenkort geen onbekenden meer: hun liefdesavonturen volgen we elke dag op VIJF. Deze Islanders moeten zich volledig openstellen voor de liefde én ook de harten van de kijkers zien te veroveren. Zij bepalen namelijk welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland.

Eén van de opvallendste kandidaten is Raphaëlla.  De  21-jarige Raphaëlla uit Waterloo is prettig gestoord en zegt overal ja op. Hoe anderen over haar denken, maakt haar dan ook niets uit. Bij deze pittige en enthousiaste event studente hoeven mannen niet aan te komen met goedkope openingszinnen, daar trapt ze niet in. Wat zoekt ze dan wel? Eigenschappen als lief en loyaal zijn voor deze ex-miss Waals-Brabant het allerbelangrijkst.

Foto: SBS Belgium

Geef een reactie