Het tweede Missenavontuur van Selena Ali

Van een verrassing gesproken. What I stand for is what I stand on!’ DIt is de verrassende mededeling van Selena Ali, het baasje van ‘poesje Lee’ vandaag op Sociale Media

“Een nieuwe uitdaging is op mijn pad gekomen, in alle stilte werd ik kortelings na mijn terugkeer uit Peru verkozen tot finaliste van Miss Exclusive. Ik zal dan ook binnenkort strijden voor het kroontje en de titel Miss Earth Belgium.
We moeten met zijn allen bewuster leven en duurzaam omgaan met onze omgeving.Meer zorg voor onze planeet, meer respect voor ALLE levende wezens op aarde. Zowel voor mens als dier.

We staan met zijn allen voor enorme klimaat en andere uitdagingen die een bedreiging zijn voor ons welzijn. Als Miss Earth Belgium zal ik me nog meer dan tevoren kunnen inzetten om te streven naar duurzame ontwikkelingsdoelstellingen om de schade te beperken, om cruciale ecosystemen te herstellen en een aantal negatieve ontwikkelingen om te keren.
We moeten dan wel daadkrachtig optreden, ik ben er alvast klaar voor… wilt u dat ik me hiervoor ten volle kan inzetten? Help me dan om het kroontje te pakken te krijgen.  

Foto: Collectie Selena Ali

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.