Betty doet de deur dicht!

Je kon er de voorbije zomer niet om heen: Betty is back! Ze kleurde volop de pers door haar passage op de ‘MijnStage’ van ‘Kamping Kitsch Club’ en ook ‘Big Brother’ bestaat 20 jaar. Het kriebelt meer dan ooit om terug op het podium te staan. Betty is dan ook een ambiancemaker in hart en nieren, is steeds goedlachs, brengt een tikkeltje sexiness en… heeft humor op de koop toe! Dit is dan ook waar Betty voor staat… een sexy showbizz volksfiguur zoals er helaas niet veel meer zijn in Vlaanderen.

>> IK DOE DE DEUR DICHT!

De carnaval en après-skiperiode staat voor de deur en daarom dook ze eind 2019 de studio ‘Little Black Unicorn’ in en werkten ze samen aan deze leuke ambiance plaat. Speciaal voor de ambiancezoekers en -makers onder jullie stelt Betty vandaag met veel trots en goesting haar nieuwe single ‘IK DOE DE DEUR DICHT’ voor, een ideaal meebrulnummer voor de komende carnaval- en après-skiperiode! En geloof ons, het blijft hangen.

‘IK DOE DE DEUR DICHT’ is vanaf vandaag te downloaden en te beluisteren via alle kanalen zoals ITUNES, APPLE MUSIC, SPOTIFY, DEEZER, SHAZAM, YOUTUBE, YOUTUBE MUSIC AMAZON, AMAZON MUSIC, GOOGLE PLAY, … 

Hopelijk kunnen we voor deze vrolijke ambianceknaller ook terug op jullie volledige steun rekenen en zijn we ook via jullie kanaal te horen of te zien. ‘IK DOE DE DEUR DICHT’ moet DÉ CARNAVAL & APRÈS-SKIPLAAT VAN 2020 worden!

Extra primeur! Ook een speciale opvolger (duet!) is in de maak… meer nieuws in april 😉 Blijf van al het Betty-nieuws op de hoogte en volg hier haar officiële Facebookpagina: www.facebook.com/bettyowczarek.officieel/

Foto : Star Entertainment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.