Elvis in Londerzeel

Naar aanleiding van de 85ste verjaardag van de ‘king of rock ’n roll’ wordt Londerzeel op 16 mei 2020 in de JDK Hal ondergedompeld tot Elvis-land.

De belevenis van de legendarische Elvis concerten komen terug tot leven Een mega cast op het podium, met om en bij de 30 muzikanten, backing zangeressen en een ijzersterke vocale prestatie van Elvis tribute .artist ‘Steve Ryckier’.

Het concert omvat een mix van Elvis over 3 decennia. 50’s Rock and Roll show, 68 Comeback Special en de 70’s Las Vegas concerten. Een trilogie van songs en verschillende sferen worden voorgesteld op een groot podium voorzien van de modernste technologieën in zake licht, geluid en ledwall. Show danseressen …

De band, bestaande uit drummer (Bert Vandamme)  gitarist (Sean Pithie), basgitarist (Tom Van Loon) , pianist (Pieter Goossens), wordt extra versterkt met een achtkoppig strijkers ensemble, percussionist, 3 backing zangeressen en 8 koper-en houtblazers.  Dit alles o.l.v. dirigent Frank Boonen.

Het concert: Elvis in 3 verschillende stijlen. Rock ’n roll nummers zoals: ‘Shake rattle & roll’, ‘Hound dog’, ‘All shook up’, ‘Mystery train’, enz… gevolgd door een best of uit de ’68 Special’. ‘If I can dream’, ‘jailhouse rock’, ‘Heartbreak hotel’, ‘Love me tender’ en vele andere… En uiteraard de legendarische ‘Vegas 70’s years’ met songs als:  ‘You gave me a mountain’, ‘The wonder of you’, ‘In the ghetto’, ‘What now my love’ en nog veel meer pareltjes uit deze fantastische periode.

Steve’s voorkeur van nummers kan variëren van concert tot concert. De muzikanten moeten steeds op hun hoede zijn.  Steve is iemand die graag werkt op improvisatie en op inbreng van zijn publiek. Een show moet leven en geen machine zijn. Daarom wordt ook niet gewerkt met klick tracks of geprogrammeerde muziek computers, sequencers of wat dan ook. Wat u te horen krijgt is 100% “LIVE”. Dat maakt ‘Elvis in symphony’ net zo uniek. Een live gevoel, met veel emotie gebracht en vooral de herbeleving van de wonderbaarlijke Elvis Presley u gebracht door Steve Ryckier.

Foto: Edwin Vleminckx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.