Wouter De Clerck: rock’n’roll-attitude in musicalland

Het lijkt al een eeuwigheid geleden dat we nog iets van hem gehoord hebben. Maar toch laat Wouter De Clerck alias (Wouter uit Idool 2004 ) van zich spreken in theaterland. Achter zijn zonnebril zaten tijdens de Cultuurmarkt og steeds één brok rock’n’roll-attitude en deugenietenoogjes verscholen. En dat zal wellicht de rest van zijn leven niet meer veranderen. Het komende theaterseizoen laat deze energiebom van zich horen in twee musicals van De Speling. Meer bepaald: 9 to 5 en First Date.

9 to 5 speelt tijdens de Kerstperiode in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater …

9 TO 5 is het verhaal van Doralee, Violet en Judy, 3 collega’s die tot hun kookpunt gedreven worden door hun seksistische en egocentrische baas.
Ze vormen een complot om hun baas te ontvoeren en de rollen om te draaien. Gaan de dames er in slagen om hun kantoor te hervormen of valt alles in duigen wanneer de CEO op bezoek komt?
Geïnspireerd op de iconische film uit 1980 met Dolly Parton.
Meer info kan je vinden op: https://fakkeltheater.be/voorstelling/9-5

In juni speelt hij mee in First Date. Eveneens in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater

Wat verwacht je van een First Date?
We volgen de eerste ontmoeting tussen Casey en Aaron,
twee New York City dertigers die door hun familie en vrienden worden opgezadeld met een date. De twee hebben niets gemeenschappelijk.
Aaron is een conservatieve joodse bankier terwijl Casey een artieste is die iets te hip is voor Wall Street.
Door de invloed van de vrienden en familie (welk zich afspeelt in hun verbeelding) en de effecten van social media lijkt deze eerste date gedoemd van de start.
Maar misschien kan de goed bedoelende ober er misschien voor zorgen dat de vonk overslaat.

https://fakkeltheater.be/voorstelling/first-date

Foto: Jan Liekens

 

Geef een reactie