Fastlove bij Brandone

Als je aan Brandone zou vragen om zichzelf te beschrijven zou hij dit in 1 woord doen, nl muzikaal. Dat hij voor zijn muziek leeft is voor zijn naasten al langer dan vandaag geen geheim meer. “ Ik sta op met muziek, ik douche met muziek en ik ga slapen met muziek. Voor de meeste van mijn leeftijdgenoten is een leeg gsm batterij the worst thing in the world. Wel, voor mij is dat wanneer mijn oortjes plat zijn. Want ja, dan kan ik ook niet meer naar muziek luisteren.”

De 26- jarige Antwerpenaar met Congolese en Angolese roots steekt niet onder banken of stoelen dat hij van zijn muziek hoopt te leven in de toekomst. Ook al is muziek altijd zijn passie geweest, toch zou hij het in het begin enkel for the fun doen. “ Mijn 2broers en 2zussen vonden het goed en voor ik het goed en wel besefte, was ik elke dag bezig met muziek.” Maar het is pas wanneer zijn neef, Bravel, die hij als zijn broer en morele steun beschouwt, tegen hem zei dat hij dit op professioneel niveau moest aanpakken dat hij ook echt in actie is geschoten. Zijn neef hielp hem zijn home-studio bouwen zodat Brandone elke dag aan zijn muziek zou kunnen werken. En vanaf dan gaat het best snel. Via zijn Social Media laat Brandone hier en daar een snippet horen en natuurlijk ontgaat het niemand. Hij komt in contact met “Street Entertainment Management” en het nummer “Fastlove” is geboren.

CNR Records staat achter het nummer en samen wordt er besloten om het nummer op 23augustus 2019 te releasen. Brandone is over the moon en viert dit met een etentje op 17 augustus 2019 met zijn neef. Zijn grootste fan sinds DAY ONE. Hun geluk kan niet op. Op 18 augustus 2019 krijgt Brandone het telefoontje dat zijn wereld op zijn kop zou zetten. Zijn neef is door aquaplanning in een verkeersongeluk overleden op 23-jarige leeftijd. Hij draagt “Fastlove “ aan zijn neef en weet nu meer dan ooit hoe dierbaar het leven is. “ Natuurlijk ben ik heel verdrietig. Ik schaam mij niet om te zeggen dat ik als een klein kindje heb geweend. Maar mijn neef zijn wens was om mij te zien doorbreken in de musicscene en nu meer dan ooit ga ik mijn best doen zodat hij daarboven trots kan zijn. Neef, ik draag dit aan jou. RIP “

Foto: CNR Records / Brandone

Geef een reactie