Op weg naar de Miss België-kroon? : Celest Decaesstecker (18, Leffinge)

Celest Decaesstecker is een 18-jarige toekomstige schoonheidsspecialiste uit Leffinge. De komende weken en maanden waagt ze haar kans in de race naar de zoektocht naar ’s lands mooiste. “Ik ben al een tweetal jaren bezig met modellenwerk. Stiekem droom ik er van om hierin mijn weg verder te zoeken. Daarom lijkt Miss België de ideale gelegenheid om de nodige stappen voorwaarts te zetten. Ik zou toch graag deels mijn beroep willen maken van het modellenwerk. Net daarom zou ik willen ontdekken hoe ver ik in deze wedstrijd kan belanden. Diep vanbinnen droom ik stiekem van de nationale finale in De Panne.”

Modellenwerk versus Missverkiezing
Modellenwerk wordt in het wereldje bekeken als iets compleet anders dan een Missverkiezing. “Ik mag dan al wel ervaring hebben in het modellenwereldje. Een Missverkiezing is toch nog andere koek. Ik ging zeker niet over één nacht ijs toen ik besloot om deel te nemen. Ja, ik heb dit met mijn familie besproken. Pas daarna heb ik me ingeschreven. Dus mijn deelname komt zeker niet uit de lucht vallen.”

Opstaan vs slapen   
Miss België is in het leven van Celest best een drukke bezigheid. “Ik sta er mee op en ik ga er mee slapen. Elke week is er wel een wedstrijd, waarmee ik moet bezig zijn. Vanaf het moment dat ik er mee begonnen ben, laat het me niet meer los. Wie iets wil bereiken, moet er keihard voor werken. Ook in mijn familiale kring gaat Miss België over de tongen. Ik krijg vaak felicitaties dat ik de stap in de richting heb gezegd. Er gaat geen dag voorbij dat er niet over mijn deelname wordt gepraat. Het leeft echt wel ten huize Decaesstecker.”

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.