Op weg naar de Miss België-kroon? : Emmeline Rizzo (19, Genk)

De 19-jarige Genkse Emmeline Rizzo is momenteel between two studies. Nadat ze haar studie criminologie stop zette, heeft ze het grote plan opgevat om volgend jaar de studie office management aan te vatten. Om haar tijd nuttig te besteden, is ze vrijwilligster in het dierenasiel en is ze momenteel bezig met het avontuur van haar leven. Emmeline is namelijk één van de Miss Limburg-finalisten. Is deze jonge dame op weg naar het Miss België-kroontje? Het kan zo maar eens werkelijkheid worden in haar nog jonge leven. “Vroeger was ik altijd de stilste van de klas. Omschrijf me gerust maar als een heel verlegen meisje. Diep vanbinnen borrelde wel de droom ooit deel te nemen aan een Missverkiezing. Alleen was ik er altijd van overtuigd dat ik niet in dit totaalplaatje paste. Tot nu … Via Instagram zag ik het bericht passeren dat Miss Limburg nog op zoek was naar kandidates. In een redelijk impulsieve bui besliste ik om me in te schrijven. Ik heb me zeker niet laten tegenhouden over wat al dan niet in het perfecte plaatje past. Want geloof me .. Dat bestaat niet. Iedere mens en zeker iedere vrouw heeft last van haar onzekerheden. Ook ik … Voor mezelf ging ik voor de realisatie van mijn dromen. En dat was best een pittige stap. Het is niet evident om uit je comfortzone te stappen. Met een gezonde dosis zenuwen sta ik in deze wedstrijd. Voor mezelf heb ik als doel gesteld om te groeien als persoon en vooral met een meer open houding in het leven te staan. Nu al is het een ervaring, die ik nooit vergeet. Ze nemen met het echt niet meer af. Zelfs wanneer het verhaal in september zou stoppen, haalde ik er al heel wat andere dingen uit.”

Foto: Sarah Vandebroek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.