De zoetste Gloria Gaynor van Anthony Lams

Wie de ‘Queen of DiscoGloria Gaynor nog eens aan het werk wil zien, moet op zondagavond 28 juli naar het Oostendse Kursaal. Samen met haar band speelt ze haar grootste hits (‘I Will Survive’, ‘Never Can Say Goodbye’, ‘First Be A Woman’), maar ook songs van haar Gospel-cd ‘Testimony’. Die verscheen begin juli en het is meteen de eerste nieuwe muziek van Gloria Gaynor in 10 jaar tijd.

Dankzij de befaamde West-Vlaamse meestermarsepein Anthony Lams krijgt de doortocht van Gloria Gaynor in ons land een zoet karakter: “Het is een marsepeinen creatie geworden van ongeveer 27 centimeter. Handgemaakt, zoals al onze werkjes. We staan hier met drie mensen voor de winkel en het magazijn, en op jaarbasis verwerken we meer dan 20.500 kilogram marsepein. Naast de gevarieerde smaken, hebben we bij Gloria Gaynor gewerkt met chocolade zeevruchten gevuld met een gezouten karamel. Ik heb me laten influisteren door haar omgeving dat het een artieste is die gek is op zoetigheid. Uiteraard is het eetbaar. Wij werken volgens de Duitse warme gekookte methode en met enkel 3 ingrediënten: amandelen, suiker en water. We doen er nog een schepje bovenop en koken onze marsepein 2 keer, waardoor hij vrij is van bacteriën en een houdbaarheid heeft van 9 à 12 maanden. Gloria kan dus rustig haar wereldtournee afwerken en begin september, wanneer ze zeventig wordt, genieten van een lekker stukje marsepein.

Met de marsepeinen-versie van Gloria Gaynor is Anthony Lams niet aan zijn proefstuk toe, want eerder vereeuwigde hij al The Weather Girls, Willem Vermandere en Golden Earring.Bij Barry Hay en zijn bende waren ze zo enthousiast dat het niet lang duurde voor ze de marsepein naar binnen speelden. Nog voor het einde van hun optreden was alles op. Ik ben heel benieuwd wat Gloria er zondagavond van gaat vinden, want dan overhandigen we haar persoonlijk ons geschenkje.”

Tickets voor het concert van Gloria Gaynor op zondagavond 28 juli in het Kursaal van Oostende, kan je bestellen op www.ticketmaster.be

Meer info over de Bredense meester marsepein Anthony Lams vind je op www.anthonylams.be

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.