Billy en zijn BFF’s

Bij dit warme weer is het voor Kabouter Plop en Maya De Bij een helse klus om al dat volk in Plopsaland waardig te ontvangen. Daarom hadden zij Billy op pad gestuurd om heel wat schoonheidskoninginnen officieel te ontvangen. En omdat Billy een wat je noemt nieuwsgierig maar gezond aagje is was hij er als de kippen bij om met twee Oost-Vlaamse dames te verbroederen. Stephline Geeroms en Pauline Noyen kregen de eer en het genoegen om vanaf nu officieel Billy’s BFF’s te zijn. En daar hoort natuurlijk een leuk beeldje bij. Ik ben alvast benieuwd hoe Billy 15 september tegemoet gaat, want dan ziet hij zijn 2 Oost-Vlaamse vriendinnetjes weer voor de finale van Miss Oost-Vlaanderen. Er zal geen huis meer te houden zijn met deze Plopsaland-bij. Ongetwijfeld verschijnt hij in galapak  midden september in het plaatselijke theater. Go Stephline! Go Pauline! nu al een hit in bijenland. Of #billyhasacrush in Twitterland.

Foto: collectie Stephline Geeroms & Pauline Noyen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.