Schoonheid in een VIP-hoekje

Soms zit schoonheid verborgen in een klein VIP-hoekje. Zeker tijdens de nationale Missendag van Miss België in Carré. Toen mijn vader en ik onze spotting deden de Willebroekse discotheek, spotten we enkele ‘oude getrouwen’ uit Missenland. Alhoewel oud ??? Mijn dorpsgenote Donna De Graef zat samen met ‘hipster kapster’ Manon Vandemaele in een hoekje te keuvelen. Beiden zijn ‘partybesties’ en gaan geen goed feestje uit de weg. Wanneer Shelley Galindo daar nog kwam bij zitten, kregen we wel één brok schoonheid in een VIP-hoek. Oh ja, over ‘ons Manon’ gespreken … Het voorbije jaar groeide ze uit tot een vaste klante op mijn blog. En ja, ze had zich weer een nieuwe look aangemeten. Zeg nu zelf … Manon … Je ziet de wereld pas echt heel erg goed met een hippe bril op haar snoet. Maar ook deze minzame blogger heeft oog voor detail.
Eén jaar na Miss België hebben de dames het poseren zeker nog niet verleerd. Oordeel zelf maar!

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.