Een blij weerzien met Slice

Pauline Noyen beleefde de verrassing van haar leven toen ze met haar collega-schoonheidskoninginnen in wording op bezoek ging naar het Zandsculpturen Festival in Oostende. “Ik werkte een paar maand geleden bij Hoaxland in Oudenaarde als 3D-artiest. Toen kreeg ik de opdracht om Slurp & Slice te maken. Dat waren 2 figuurtjes die kinderen zouden moeten aanzetten om meer groenten en fruit te eten en minder frisdrank! Toen ik naar de opening ging van het Zandsculpturen-festival in Oostende naar aanleiding van mijn deelname aan Miss Oost-Vlaanderen liep ik Slice tegen het lijf. Het werd een blij weerzien.”

Foto: Pauline Noyen Instagram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.