De prijzenkast van Manon Vandemaele

Eerlijk is eerlijk. Ik heb in mijn leven welgeteld 1 beker gewonnen. Ooit won ik een kwis met de veelzeggende titel ‘Kwis van de Smaak’. Toen mocht ik met dit kleinood naar huis. En ja, ik ben daar best wel trots op dat ik die ‘cup’ in mijn vitrinekast heb staan. Maar ach, eerlijk is eerlijk. Ik kan niet op tegen de vliegende kapster en Miss België 2019-finaliste Manon Vandemaele. Deze wulpse blondine uit het Waregemse land heeft op school weer een nieuwe beker gewonnen. Waar is de tijd dat je op school nog een papieren rapport kreeg? Passé composé, monsieur. Nu worden ze beloond met ware ‘beker’. En ja, opa Marc was apetrots dat zijn kleindochter opnieuw met een beker naar huis mocht. Weet je …. De prijzenkast ten huize Vandemaele raakt stilaan wel goed gevuld. Stiekem ben ik wel nieuwsgierig of de prijzenkast het kameleongehalte overneemt van the ‘young lady’ of the house. Want dan zijn er ten huize Manon heel wat interieurveranderingen op til of achter de rug.

Foto: Instagram Manon Vandemaele

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.