Nona’s Bear

Eerlijk is eerlijk. Ik had er geld op durven inzetten dat de eerste speler, die het Giants-schip zou verlaten iemand uit het groepje Tate-Bako-Lee was. Maar niets is minder waar. Vanochtend raakte bekend dat Yoeri Schoepen de volgende drie jaren bij Charleroi speelt. Hij ruilt het Scheldeland in voor het Zwarte Land in de Spiroudome.

Met zijn vertrek verliezen de Giants één van hun allersterkste pionnen. Nona’s Bear was dit seizoen heer en meester onder de korf. 2019-2020 werd een grand cru jaar. Blessurevrij, niet waar. Nu zal de ‘beer’ en ‘wederhelft’ van cheerleader Nona volgend seizoen niet meer in Giants-shirt te zien zijn. Hij heeft het superseizoen van de Antwerpse reuzen als eerste weten te verzilveren. Als fan doet dit best pijn. Van één ding ben ik echter overtuigd. De beer van Nona zal schitteren in Charleroi-shirt. Wellicht aan de zijde van Marchant (die andere ex-Giant). Beste Yoeri … Het ga je alleszins goed. Je opvolger in Antwerpen zal heel veel boterhammetjes met spek moeten eten om even sterk op zijn benen te staan. Mag ik je één gouden raad geven voor je de deur van de Lotto Arena achter je dicht slaat. Breng eerst die titel naar Antwerpen. Daar wachten we nu al zo lang op. De kroon op het werk noemen ze dat. Maar we gaan Schoepen Troef hoedanook missen.

Foto: Serch Carrière Images

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.