SOS (112) Ellen Maria Louis Peeters

In de nieuwe scripted realityreeks Echte verhalen: SOS 112 brengt VTM vanaf maandag 28 januari vier weken lang elke weekdag boeiende verhalen over medische interventies: de reeks zoemt in op mensen die medische hulp nodig hebben, en vooral op de mensen die die hulp verlenen. De cases in SOS 112 zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen en spelen zich af in en rond een ziekenhuis: op de spoeddienst, de MUG en het ambulanceteam. Van ernstige spoedgevallen tot de gekste en meest hartverwarmende verhalen: het medisch personeel in Echte Verhalen: SOS 112 verveelt zich nooit.

Een opvallende bekende is ambulancier Evi. Gespeeld door Ellen Maria Louis Peeters. Ellen Peeters studeerde drama en voordracht aan de Muziekacademie in Ekeren en volgde een zevende jaar musical aan de Kunsthumaniora in Antwerpen. Hierna studeerde ze journalistiek aan Thomas More Mechelen. Beroepshalve is Ellen management assistant bij de Lokale Recherche. Haar grootste passie is echter acteren. Zo heeft Ellen enkele gastrollen gespeeld (oa. bij ‘FC De Kampioenen’, ‘Mega Mindy’, ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’ en ‘Zone Stad’), was ze te zien in commercials en doet ze ook stemmenwerk. In het verhaal SOS 112 heeft Evi een streng karakter, is ze zuinig, een echte moederkloek en werkt ze samen met haar man Kevin. Ze wil alles volgens het boekje doen en denkt in tegenstelling tot Kevin na voor ze handelt. Dat belooft!

Foto: VTM

Geef een reactie