Hoe Alice Avery MUG-verpleegkundige Britt wordt?

In de nieuwe scripted realityreeks Echte verhalen: SOS 112 brengt VTM vanaf maandag 28 januari vier weken lang elke weekdag boeiende verhalen over medische interventies: de reeks zoemt in op mensen die medische hulp nodig hebben, en vooral op de mensen die die hulp verlenen. De cases in SOS 112 zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen en spelen zich af in en rond een ziekenhuis: op de spoeddienst, de MUG en het ambulanceteam. Van ernstige spoedgevallen tot de gekste en meest hartverwarmende verhalen: het medisch personeel in Echte Verhalen: SOS 112 verveelt zich nooit.

Daar is een oude muzikale bekende te zien. Meer bepaald: Alice Van Heuven alias Alice Avery. Britt Geeraerts is de jonge, knappe en slimme verpleegkundige van de MUG. De spontane verpleegkundige werkt sinds één jaar samen met dokter Ben. De twee zijn echte tegenpolen.

Alice trok in 2012 naar New York. Ze studeerde er muziek en theater aan de American Musical and Dramatic Academy en vervolledigde haar bachelor in Fine Arts aan The New School. Na haar studies smeet ze zich in de muzikale Big Apple scene. Ze speelde in tal van toneelstukken, musicals en vierde Kerst in het zwoele Las Vegas als deel van de cast van ‘Twas A Girls Night Before Christmas’. Voor haar vertrek had ze in België al haar eerste stapjes in de acteerwereld gezet en werd ze door Radio 2 uitgeroepen tot Beste Nieuwe Artiest 2012. Na zes jaar, besloot Alice in de zomer van 2018 om terug naar België te keren om dichter bij haar familie te zijn. Ze heeft drie zussen, verdiept zich graag in holistic health, is erg sportief en is als vegetariër geïnteresseerd in de nieuwste gezonde eettrends.

In SOS 112 neemt Alice de rol van Britt Geeraerts op zich. Britt Geeraerts is de jonge, knappe en slimme verpleegkundige van de MUG. De spontane verpleegkundige werkt sinds één jaar samen met dokter Ben. De twee zijn echte tegenpolen.

Foto: VTM / Medialaan

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.