Het Miss België steun diner voor Aline Elsermans

In het dagelijkse leven heeft ze wellicht de meest hippe job van alle Miss BelgIë-finalisten. Aline Elsermans oftewel de mooiste vrouw van Antwerpen is brand stylist. Maar nu richt ze volop haar pijlen om de opvolgster van Angeline Flor Pua te worden. En daar hoort een steundiner bij. Op 5 januari kan je Aline ontmoeten tussen 12u en 15u. Plaats van afspraak is restaurant La Volpe in de Lange Lobroekstraat in Antwerpen. Je kan er heerlijk smullen van een halve kip, sla, frietjes en appelmoes, een dessert en drank à volonté. Kostprijs is 30 euro. Meer info te bekomen via de Facebookpagina van Aline Elsermans.

Foto: Privécollectie Aline Elsermans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.