Chloë Reweghs and the Christmas blingbling

In het dagelijkse leven mag Miss België-finaliste Chloë Reweghs dan wel in de voetsporen van haar mama  gestapt zijn als apothekersassistente. Daarenboven is ze ook een trotse landbouwersdochter. Het weerhoudt haar er niet van om een dosis blingbling te appreciëren. Dat bewees ze door een foto te posten waarin ze voor haar kerstboom poseert in een blingbling-outfit met dito kroon. Is deze Limburgse op weg naar het Miss België-kroontje? We weten het niet … Maar één ding lijkt nu al zeker. Ten huize Reweghs zal het op kerstavond de ogen uitkijken worden. Zonnebrillen liggen nu alvast op tafel. Nooit eerder zag Kerstmis in het verre Limburg er zo hard bling-bling uit. Eén verantwoordelijke: Chloë Reweghs.

Foto: Chloë Reweghs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.