Acteurs hoog en droog in Aspen

Liefhebbers van het betere hoogtewerk moeten naar Aspen in Wilrijk gaan. Daar opende vandaag een gloednieuw hoogteparcours onder de indoor skipiste. Door in te zetten op sport naast de sneeuwbaan wil Aspen zich in de toekomst meer en meer profileren als een plaats voor totale sportbeleving.

Het hoogteparcours werd ingewijd door het personeel van Aspen zelf, maar ook enkele bekende durvers hingen al snel in de touwen. Zo werden onder meer Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke, Stany Crets en Helle Vanderheyden gespot.

Het restaurant, de verschillende polyvalente ruimtes en de vele evenementen in 2018 maken van Aspen meer dan enkel een sneeuwbaan. Door het overdekte hoogteparcours breidt Aspen nu ook de sportervaring uit.

330 meter stalen kabel zorgt voor een aaneenschakeling van 10 hindernissen tussen houten platformen. De hindernissen volgen elkaar aansluitend op waardoor bezoekers zich minstens één uur uitleven op 6 meter boven de grond. De deathride op het einde van het parcours is een stevige afsluiter.

Zowel particulieren, bedrijven als scholen kunnen zich inschrijven voor een sessie op het hoogteparcours. Scholen die hun bezoek combineren met de sneeuwbaan, krijgen een voordelig tarief.

Het hoogteparcours is toegankelijk voor kinderen en volwassenen vanaf 1.40m.
Bezoekers kunnen vanaf vandaag reserveren via de website van Aspen:http://aspen.be/hoogteparcours/

Foto: Laurens Vlaeyen

Geef een reactie