De nazomer van Michael Lanzo

De kalender mag dan al wel september aanduiden. ‘Bailamos’, de nieuwste single van Michael Lanzo klinkt zomerser dan ooit. Dat heeft een bewuste reden, wanneer we de minzame zanger mogen geloven. Alle zomersingles komen tijdens de zomer uit. Michael daarentegen lanceert de nazomersingle. Volgens hem is het in september en oktober vaak zonnig weer. Naar zijn gevoel mogen de mensen dan ook de zon in hun hart hebben. Daarom hield hij Bailamos iets later dan verwacht boven de doopvont.

Bailamos is een voorbode voor veel meer. Vier jaar na ‘Het Nieuwe Licht’ komt er ook een gloednieuw album  aan voor de Westvlaamse schlagerzanger. Vermoedelijke releasedatum wordt oktober of november. Het licht zal feller dan ooit schijnen op muzikaal vlak boven Michael Lanzo. Hij doet nog alleen de dingen, waarbij zich 100% goed in zijn vel voelt.  Niet meer, niet minder. E viva Bailamos!

Download de track Bailamos via iTunes:
https://itunes.apple.com/album/id1433819649?ls=1&app=itunes

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.