Rennie: de rollerlady van Take Twee Producties

We geven het eerlijk toe. Op rolschaatsen of rollerblades promotie maken voor hun theaterstukken, lijkt mij op het eerste zicht geen lachertje. We zien het Ben & Jerry, de twee drijvende krachten achter Take Twee Producties nog niet meteen doen. En als ze het ooit van plan zijn, wil ik met plezier uitgenodigd worden op hun rolschaatsdemonstratie. Dat wil ik voor geen geld van de wereld missen. Maar het siert hen dat ze weten wat ze kunnen niet kunnen. Daarom hadden beide heren hun adressenboek aangesproken om met een rollerlady op de Antwerpse Cultuurmarkt uit te pakken. Om hun theaterstukken voor het seizoen 2018-2019 in de verf te zetten vroegen ze Rennie. Een dame die zeer behendig is op rolschaatsen en met flair de promo mee verzorgde. En natuurlijk verdient dit een waar theaterblogje.

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.