Heat Dance Team zkt. versterking

De ladies van het Heat Dance Team zorgen in de Lotto Arena tijdens de wedstrijden van de Telenet Giants Antwerp voor de nodige sfeer en gezelligheid. Omdat het komende basketbalseizoen steeds dichterbij komt, hebben  de dames grootse plannen. Ze willen hun clubje maar al te graag uitbreiden.  Ben je 16 jaar of ouder en heb je zin om met een toffe bende madammen/vriendinnenkliek de Lotto Arena mee te laten daveren? Aarzel dan niet: contacteer het Heat Dance Team via Instagram: @heat_dance_team. Of je kan Britt, één van hun trouwe leden ook bereiken via hetzelfde kanaal: @br1ttj3 .
De open training is op zondag 2 september gepland in Fanatics Mortsel tussen 14u en 15u30. Come’on Ladies, shake that ass.

Foto: Serch Carriere , #serchcarriereimages

Geef een reactie