Titus & Fien stellen voor: ‘Titus & Fien Teevee’

Titus & Fien,  het plezierigste groenharige tovenaarsduo van de Deep Bridge Sprookjesmusicals, hebben een geestig plan. De alterego’s van Laurenz Hoorelbeke en Jasmine Jaspers, starten hun eigen online TV-station en worden zo de beroemdste sprookjesfiguren ooit. De twee groentjes halen alles uit de kast om hun fans te entertainen in een ‘live’ online show, waar alles misloopt door de fratsen van Titus en de nieuwe toppresentatrice Fien. Doe mee aan hun interactief online programma en stuur je beste foto’s of tekeningen van prinsen en prinsessen door naar titusenfientv@deepbridge.be of stuur ze gewoon op naar Deep Bridge, Terbekehofdreef 43, 2610 Wilrijk.

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.