Het moment van Marilore Mauger

De 18-jarige Marilore Mauger en trotse ‘Brainoise’ heeft drukke zomermaanden achter de rug. Als één van de Miss Henegouwen-kandidates wierp ze alles in de strijd om in een zo goed mogelijke uitgangspositie te mogen starten aan de grote finale. Het stond in de sterren geschreven dat Marilore ooit op dit podium zou belanden. Zo schreven haar ouders de kleine Marilore ooit in voor de mooiste baby van België. Het was vooral tijdens ‘Miss Soignies Hautes Sennes’ dat haar leven compleet overhoop werd gegooid. Het Miss België-comité bleek in de zaal te zitten. Ze boden één van de meisjes een ‘Golden Ticket’ aan. Toen Miss WorldCup Zoë Brunet haar naam uitsprak,  kon ze het zelf niet geloven. Zonder één enkele vorm van casting stootte Marilore door naar de  provinciale finale van Miss Henegouwen.

Wie met Marilore praat, hoort er al heel snel. Marilore is gedreven om er iets van te maken. Het was haar kinderdroom ooit deel te nemen aan Miss België. En dat laat ze niet zonder slag of stoot aan zich voorbij gaan. Ze wil er echt iets van maken. Het goede doel staat bij haar bovenaan. Maar ze streeft er naar om veel bij te leren, nieuwe mensen te leren kennen en in een compleet nieuwe wereld zich onder te dompelen. Of Marilore in haar opzet slaagt en haar moment pakt, weten we heel snel.

Foto: Miss Belgium.be

 

Geef een reactie