Sergej Lopouchanski: Van Crimi Clowns tot Ladies Night

Het theaterseizoen nadert met rasse schreden. De cast van Ladies Night werd in Antwerpen voorgesteld. De ‘tot nu toe’  nobele onbekende in het gezelschap is acteur Sergej Lopouchanski. Manou Kersting leerde hem kennen tijdens Crimi Clowns en belde hem op om mee te spelen in de theaterversie van de Full Monty. Hij was opgetogen. Pas later viel zijn spreekwoordelijke Euro dat hij ook met weinig om het lijf moest spelen. Maar Sergej ziet het zitten. Het snuifje ‘From Russia with love’ uit de cast van Ladies Night is wat  je noemt een open mic’er, een man met een grote liefde voor het standup-comedy vak. Daarom zegt hij tegen een leuke comedy alvast geen neen.  The Full Monty heeft hij al een paar keer bekeken. Zijn huiswerk moest immers goed gemaakt worden. Naar zijn gevoel kunnen standup-comedy en grappige theaterstukken perfect hand in hand gaan. Een mens moet perfect op twee paarden kunnen wedden, aldus Sergej. Dezelfde chariot mag best dubbel bemand worden.  Sergej Lopouchanski: puur en onversneden. U ziet het weldra tijdens Ladies Night.

Meer info over Ladies Night kan u ontdekken op:
https://www.elckerlyc.be/nl/programma/ladiesnight.htm

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie