De bloem in Sanne De Weerdt

Het leven van toekomstig verpleegkundige Sanne De Weerdt is vergelijkbaar met een bloem. Beetje bij beetje bloeit deze blonde schone uit het Antwerpse helemaal open. De oorzaak ligt vooral aan het veranderingsproces dat Sanne op korte tijd onderging. Om de nieuwe Sanne beter te leren kennen, ging ze de uitdaging aan om aan Miss Exclusive deel te nemen. En ze merkt in haar omgeving al dat de nieuwe Sanne positief wordt onthaald.  En dat stimuleert haar om er net wat feller voor te gaan. Deelnemen aan een Missverkiezing mag dan wel nieuw zijn voor Sanne. Poseren voor de lens is ze al wel gewoon. Compleet out-of-the-box gaan bij Miss Exclusive is dus niet helemaal van toepassing. Omdat ze vroeger werd gepest, kwam het idee om deel te nemen aan een Missverkiezing niet meteen bij haar op. Maar waarom ook niet? Voor haar familie kwam het als een ‘surprise’ van de bovenste plank toen ze dit nieuws te horen kregen. Maar ach  … Team Sanne ziet het helemaal zitten. Ze merken ook dat ze niet over één nacht ijs gaat. Op vrije momenten vertoeft ze in de fitness om aan haar conditie te werken. Een gezonde geest in een gezond lichaam is nog altijd het allerbelangrijkste. Hoe je het ook draait of keert: Sanne gaat er ten volle voor. In alle omstandigheden streeft ze er naar om zichzelf te blijven. Daar heeft ze heel wat voor over. U begrijpt het al. Gaan met die banaan is een motto dat meer dan ooit van toepassing is.

U kan de Facebookpagina van Sanne bezoeken via:
miss exclusive 2019 finalist 8 de weerdt sanne

U kan Sanne steunen door:
ME 8 naar 6045 te sms’en (1 euro per sms)

Foto: Karl Fortenspy

Geef een reactie