Het kruis van Asado

Het kruis van Asado heeft gewikt, gewogen en beschikt tijdens het Vier-programma Grillmasters. De (letterlijke) slachtoffers van dienst waren Els en Kris. Tijdens hun burn-out moesten ze het onderspit delven tegen Grilltovenaars Nick en Kevin. Eventjes ter info: Asado is een Argentijnse barbecuetechniek, waarbij het vlees aan ‘het kruis genageld’ boven het vuur hangt.  Voor leken lijkt dit niet evident en ook voor potentiële Grillmasters is dit een taaie klus.  Els voelde zelfs  hoe hard het kruis van Asado kan zijn. Bijna letterlijk werd ze het slachtoffer van dienst. Maar ach, only the strong survive. Els is een harde en samen met Kris mag ze met recht en reden fier zijn op hun traject. Tussen ons gezegd en gezwegen: Iets in mij zegt dat ze heel wat hebben bijgeleerd van de uppermasters Peter De Clercq en Seppe Nobels. De droom van de halve finale was zo dichtbij. Alleen was er dat dekselse kruis van Asado. Ze zullen het nooit vergeten.

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie