Verzopen waterkiekens aan de Oesterschelde

Aandachtige kijkers van Grillmasters konden er niet naast kijken. De kandidaten hebben het niet getroffen met het weer tijdens de opnames van de programma’s. Steeds opnieuw gaan ze de confrontatie aan met oerbelgisch regenweer. Ook bij hun uitje naar de Oosterschelde was het weer prijs. Tijdens het Oestersteken in de voor de gelegenheid tot Oesterschelde omgedoopte Oosterschelde mochten de regenjassen niet ontbreken.  Alsof dat nog niet genoeg was, sijpelde het water in sommigen hun te korte laarsjes binnen. Bij de vrijstellingsproef viel vooral de kennis van de Wild Hogs op. Of moet ik Wild Frogs zeggen nu ze zo dicht bij het water te zien. Alleen waren ze niet de enigen met een perfecte gegrilde oester. Ook de twee zusjes Ineke en Sofie en de Mastergrillers Nick & Kevin gooiden hoge ogen. De twee dames gingen met de vrijstelling lopen. En dat bleek ook meer dan terecht te zijn. In hun zeevruchtenproef kregen ze een bank vooruit en een kus van de Meesters Peter De Clercq en Seppe Nobels. Voor Guy & Christophe was het terug naar af. Zij verzopen als waterkiekens in het geweld van de burn-out.  Adel en Ivan klampten zich vast aan de ultieme reddingsboei en mogen nog een ronde verder dobberen.  Zij werden net niet gepluimd. Of was pluimvee nu net een andere uitzending?

Foto: VIER

Geef een reactie