Grillmasters: Over Smaakbommen en Sex on a plate

De eindmeet komt in zicht voor de zes Grillmasters duo’s.  In de aflevering van donderdag 10 mei nemen de chefs Peter en Seppe hen mee naar de Oosterschelde. In Zeeland moeten de duo’s zeegroenten verzamelen én oesters steken. Ineke en Sofie zoeken die oesters in het water, een wel bijzonder nat werkje terwijl Marc en Mario aan de kant oesters steken. Adel en Ivan en Guy en Christophe bespreken dan weer de seksuele connotaties van oesters. Maar wie zorgt voor sex on a plate en wint de vrijstelling?

De dag nadien,op de Grillmasterhoeve, staan opnieuw schaal- en schelpdieren centraal. Peter en Seppe hebben een opdracht : ze willen een gegrilde plateau de fruits de mer voorgeschoteld krijgenHet testpanel zijn restaurateurs met als specialiteit : zeevruchten. Voor Nick en Kevin wordt de opdracht een ware nachtmerrie want als jongens van het platteland hebben ze niet echt veel met al die in de zee levende delicatessen.  Adel wil er een Caraïbische touch aan geven maar zijn partner in crime Ivan wil dit niet. Guy en Christophe zitten met de handen in het haar.

De Grillmasterweide wordt deze donderdag het toneel van een kleine ruzie, dennenaalden die niet in brand zijn gestoken, smakeloze krabsla, enkele gevechten met schalen en schelpen en uiteindelijk een duel met coquilles tijdens de burn out.

Tijdens het voorstukje zie je dat het sex on a plate met een knal wordt. Eéntje waar de twee zusjes Sofie en Ineke  danig van schrikken.  Deze aflevering van Grillmasters wordt er duidelijk één met smaakbommen en een sex on a plate. Peter De Clercq en Seppe Nobels vroegen er al langer om. Het gaat qua smaak ontploffen in hun mond.

Foto: VIER

Geef een reactie