De kat, de koe en de stoof

Telenet Giants Antwerp versus Willebroek en omgekeerd. Zo leg je in mensentaal de volgende klip uit die er voor de Antwerpse basketbalhelden aan komt. En ja … Normaal gezien zou het een haalbare kaart moeten zijn. Maar wat is nog normaal in deze wereld. Niets toch … Beetje bij beetje beginnen  de kaarten voor de kaarten geschud te raken. Wellicht staat er een heruitgave van de finale van vorig jaar al op het programma in de kwartfinale: Oostende-Brussels. Voor de Giants staat virtueel Willebroek op het programma. Het zou een mooi streektreffen zijn vooraleer Willebroek opgeslorpt wordt door het Mechelse project. Wat als … kan nog rare sprongen maken. Want zeg nu zelf … toen ons kat nog een koe was, kon ik ze nog melken onder stoof. Gelukkig heeft Mos(z)es vroeger nog andere gekke dingen gedaan. Als King(sley) van de 10 geboden, niet waar.

Geef een reactie