De professoren Gobelijn, Zonnebloem en Barabas van Grillmasters: Nick en Kevin

Peter De Clercq had het vooraf al aangekodigd. Tijdens Grillmasters moest Vlaanderen kennis leren maken met alle mogelijkheden die de barbecue in zich had. Voor het duo Nick en Kevin lijkt dit wel een missie pur sang te worden. Ze knutselen alsof het een lieve lust is. Deze barbecue-influencers verrassen keer op keer met hun creatieve interpretaties achter de grill. Grill in a box, no problemo. Bij de kippenaflevering kwamen ze met een nieuw hoogstandje op de proppen. Beide heren gingen terug naar hun schooltijd en vonden nog de restanten van hun speelkwartiertje. Boetseren met klei, het werd een uitdaging aan de barbecue. En ja, tussendoor mag er nog een appeltje voor de dorst bij zijn. De andere kandidaten kijken er naar en laten zich inspireren. Het ‘al zo talrijke’ haar ‘op de armen’ van Peter De Clercq kwam er spontaan van recht te staan.  Zoals het bij een ware Professor Gobelijn, Zonnebloem en Barabas van de Grill hoort te zijn. Met de teletijdmachine hun tijd ver vooruit.

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie