Winny Widi Wici

Zou men in Monaco Jani Kazaltzis kennen? Na de opmerkelijke passage van Winny, the queen of Winnynaise wellicht wel. Deze dame uit Monaco kwam, zag en liet iedereen achter zich in het VIJF-programma Shopping Queens. Ze kreeg voor één week het kroontje van de Jani-Meister op haar hoofd. Winny is the Queen of the eighties.

Eens gaan shoppen in Leuven. Winny had er zo haar eigen idee over. Zonder een goed pak friet lukt het immers niet. Een mens moet immers sterk op haar benen staan, niet waar. Maar waar zijn die frietkoten in Leuven toch? Ze zijn zo moeilijk te vinden. Maar ach, Winny heeft ervaring zat. In een mum van tijd had ze voor minder dan zeventig euro haar euro bij elkaar.  Jani zat er bij en keek er met de glimlach naar. Dan kon haar echte missie beginnen. Met dank aan de Leuvense taxichauffeur, die haar naar het walhalla van de Shopping Queen bracht: het frietkot.

Dankzij Jani werd voor één keer Veni Vidi Vici: Winny Widi Wici ….  Winny kwam, zag, goot er haar eigen sausje en overwon. En ja, bij deze taalknipoog zal mijn lerares Latijn van weleer nu volop ja bij knikken.

Foto: VIJF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.