Jaimie Deblieck: Een Mister Gay Belgium achter het fornuis

De komende week wordt een week vol met ambitieuze jongeren bij Komen Eten. Eén van hen is Jaimie Deblieck. Deze geëngageerde jongeman werd verkozen tot Mister Gay Belgium 2017. Met deze titel zet hij zich actief in voor de holebigemeenschap. Jaimie is ervan overtuigd dat hij een verschil kan maken in de wereld en wil de problematiek rond holebi’s en LGBT’s aankaarten. Vooral het opkomend geweld tegen holebi’s is een thema dat hem na aan het hart ligt. Tijdens zijn studies werd hij immers zelf geconfronteerd met geweld. Zijn kookkunsten erfde Jaimie van zijn vader en oma, daarom zal hij dus echte familiegerechten serveren. Of Jaimie zijn leeftijdsgenoten kan overtuigen, zie je in de dinsdagaflevering van Komen Eten op VIER.

Foto: VIER

 

Geef een reactie