Sven De Ridder heeft éne gast en twee bazen

In 2011 ging “One man, two guvnors” van auteur Richard Bean in première in Londen, gevolgd door een internationale tour. In 2012 kwam deze komedie ook voor het voetlicht op Broadway, opnieuw met de originele hoofdrolspeler, nl. James Corden. Theaterrecensenten waren werelwijd laaiend enthousiast over dit stuk. “One man, two guvnors” kreeg talloze nominaties en prestigieuze theaterprijzen. Een veelbelovend vooruitzicht voor het Vlaams theaterpubliek… En een uitgelezen uitdaging voor Stany Crets en De Komedie Compagnie. Zijn huidige samenwerking met Sven in “STUK ONGELUK” smaakt duidelijk naar meer, want Sven zal in “Ene gast, twee bazen” de hoofdrol spelen. De complete cast wordt in augustus bekend gemaakt.

Het publiek krijgt een hilarische voorstelling voorgeschoteld, gebaseerd op Carlo Goldoni’s theaterklassieker “Knecht van twee meesters”. Een typisch stijlvoorbeeld van de Commedia Dell ‘Arte. Het stuk speelt zich af in de vroege jaren ’60 van Antwerpen waarbij het hoofdpersonage werkt voor twee totaal verschillende bazen die dit niet weten van elkaar. Wat volgt is een heerlijke komedie waarin allerlei bizarre personages opduiken. Tot grote verwarring van het hoofdpersonage, Sven De Ridder. 

ENE GAST, TWEE BAZEN
Productie van Theatertainment voor De Komedie Compagnie – http://www.theatertainment.be
Auteur: Richard Bean
Regie: Stany Crets
Met o.a. Sven De Ridder en een live orkest
Overige cast en creatives worden in de loop van 2018 bekend gemaakt.

Vanaf 9 november 2018 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.
Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85 – Antwerpen
Voorstellingen om 20u15 of om 15u15

Foto: Theatertainment

Geef een reactie