Dirk Van Vooren op’t Schoon Verdiep

Wanneer de nieuwe vrouwelijke Burgemeester van Antwerpen van plan is om de avond door te brengen met haar loverboy, een schepen van de oppositie, lopen de zaken rampzalig mis! In een suite op het schoonste verdiep van het Hilton Hotel plannen ze hun romantische date en ontdekken meteen een lijk dat vast zit onder een schuifraam. Tijd om de hulp in te roepen van haar secretaris om zich los te wringen uit deze penibele situatie. Zoniet, kan deze uitspatting wel eens haar plek kosten op ’t schoon verdiep van Antwerpen!

Ray Cooney wordt vandaag erkend als ‘THE MASTER OF FARCE’, hij schreef komedieklassiekers zoals “Taxi Taxi”, “Kassa Kassa” en “Jan, Pier & Pol”. De Komedie Compagnie speelde al veel successen van deze wereldwijd populaire auteur. Een ‘Cooney’ in dit jubileumseizoen kon dus onmogelijk ontbreken. Christophe Ameye staat in voor de regie. De naam van Dirk Van Vooren is al bekend. Binnenkort wordt er nog meer onthuld over deze voorstelling.

‘t SCHOON VERDIEP
Productie van Theatertainment voor De Komedie Compagnie – http://www.theatertainment.be
Auteur: Ray Cooney
Regie: Christophe Ameye
Met: Dirk Van Vooren
Overige cast en creatives worden in de loop van voorjaar 2018 bekend gemaakt.

Vanaf 26 april 2019 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.
Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85 – Antwerpen
Voorstellingen om 20u15 of om 15u15

Foto: Theatertainment

 

Geef een reactie