Sporty Joke

Wanneer elke Miss België per definitie tot de Spice Girls zou behoren, was Joke van de Velde met voorsprong Sporty Spice. In 2017 liep ze de marathon in Londen. Op zondag 22 april staat de AG Antwerp Marathon op haar programma. En dan spreken we alleen nog maar over haar loopkunsten. Via haar sociale media laat ze zich in de meest gekke kronkels bewonderen en toont ze haar lenigheid als geen ander. Als influencer droomt ze echter van meer.

Ze hoop dat Vlaanderen werk gaat maken van een gezonder en fitter leven. Daarom heeft deze knappe blondine zich geëngageerd om ambassadrice te zijn van de website mOVE.inc. mOVE.inc ondersteunt  bedrijven en organisaties ondersteunt om hun werknemers op een verantwoorde manier fit en gezond te maken en te houden. Het is duidelijk een sportief feest bij Sporty Joke van de Velde.

Geef een reactie