Het tweede Musicalleven van Magdalena

Een poosje geleden was ik te gast bij de Musical Magdalena. Te omschrijven: een beloftevol kwaliteitsvol spektakel, met een crew vol jonge talenten. De voorstellingen zijn al achter de rug. Maar ik herinner me nog dat ik de jonkies van toen heb omschreven als zeer beloftevol. En toen … moest Belgium’s Got Talent nog komen. De cast van Magdalena / Youforia wilden zich als eerste musicalact ooit plaatsen voor een volgende ronde. Stan en Ann outen zich als geen musicalfans. Toch konden ze hen overtuigen.

Het lijkt er stevig op dat Youforia op korte tijd heel wat zieltjes aan het winnen is. Magdalena was van een uitstekend niveau. Nu komt de apotheose van Belgium’s Got Talent er nog aan. Ik ben benieuwd of ze de liveshows van deze talentenjacht halen. Komt er een rerun van Magdalena aan als ze het uitstekend doen? Alleszins … Laura Tesoro kirde van plezier toen ze de musicalact zag. ‘Ik ben opgegroeid in de wereld van de musical. Voor mij mag het elke dag dit feest zijn. En tja, wie ben ik om Laura Tesoro tegen te spreken? Mister Nobody toch …

Foto: Seppe Vandael

Geef een reactie