Liefde is … als een Temptation Island-klimop

Zelfzekerheid is een mooie deugd. Temptation Island levert er nogmaals het bewijs van.  Tim moest en zou zijn vriendin Deborah ten huwelijk vragen. Daar waren alle mogelijkheden goed voor. Een No-girls-allowed-zone in zijn kamer. Een foto van zijn vriendin.  Zelfs een kussen met haar nam op.Tim had zich helemaal goed ingedekt. Alleen was er die dekselse Temptation Island-klimop die er zich tussen wrong. Vrijgezel Cherish (che-rie-sj) sloeg nooit eerder een Belg aan de haak. Nog voor er spreekwoordelijk koffie werd gedronken bij de rust, sloeg Cupido genadeloos hard toe.

Lenen bij Mevrouw Leemans mag dan wel lenen bij een vriendin zijn. Het bleek Couckenbak te zijn daar in het verre Thailand. Het volgende kampvuur was naar zijn gevoel nu al voorbij. De waterlanders vloeiden rijkelijk in de vooruitblik naar volgende week toe. Ik heb weer iets bij geleerd. Liefde is zoals een Temptation Island-klimop. Blijkbaar valt er niets tegen in te brengen. En ik … ik zal toch maar eens de plaat van Cherish The Love van Kool & The Gang opleggen. Inspirerend kan het altijd werken. Want wie weet … ontmasker ik het geheim van die dekselse Temptation Island-klimop?

Geef een reactie