Ontspoord: het debuut van schrijverscollectief Rick Gemma

Via een blogsite ontstaan er soms leuke ideeën. Zo leerden Katrien Dierick, Hans Van Gemert en Dana Martens elkaar kennen. Daar deelden ze hun passie voor het schrijven van verhalen met elkaar.  Wat begon als een wild ideetje, waarbij ieder een A4’tje schreef, werd al heel snel keiharde realiteit. Schrijverscollectief Rick Gemma werd geboren. Binnenkort verschijnt zelfs hun debuut: ‘Ontspoord’.

‘Ontspoord’ vertelt het verhaal van Mathijs en Julia die na meer dan drie jaar met elkaar te chatten besluiten een afspraak te maken. Wat begint als een fijne ontmoeting met wat geflirt en iets wat in de richting van een ontluikende romance lijkt te gaan, krijgt plots wel een heel andere wending. Is Mathijs wel wie hij lijkt? Welke schaduw uit het verleden zal hen parten spelen? Julia wordt door Mathijs meegesleurd in een gevaarlijk avontuur.

Ben je benieuwd hoe de 3 elkaar gevonden hebben? Teken dan in voor 26 maart 2018. De verkoopprijs bedraagt 20 euro. Als voorintekenaar betaal je slechts 17 euro (exclusief verzendingskosten). Stuur een mailtje naar katrien.dierick@gmail.com met vermelding van je naam en adres. Je ontvangt dan een antwoord met de nodige betaalgegevens. Het boek kan bij de schrijvers apart thuis afgehaald worden of kan via de post worden toegestuurd vanaf 9 april 2018. Belgische geïnteresseerden kunnen het boek bij Katrien bekomen. Nederlandse geïnteresseerden kunnen bij Hans of Dana hun boek kopen.

Een gedachte over “Ontspoord: het debuut van schrijverscollectief Rick Gemma

Geef een reactie