Kalinoski’s flow

Van de zeven laatste matchen er zes gewonnen. Dit is de balans van de laatste weken voor de Telenet Giants Antwerp. Waar Oostende het ruime sop heeft genomen, nestelen de Antwerpse reusjes zich samen met Charleroi, Bergen en Aalst in het achtervolgend pelotonnetje. De strijd voor de tweede plaats belooft nu al ééntje op leven en dood te worden. De tweede plek wordt meer dan ooit het hoogste goed. Om dit doel te bereiken zijn alle middelen goed. Nog opvallender is dat het de topspelers van weleer zijn, die nu de handschoen oppakken voor een bloedstollende strijd voor de tweede plek. Roel Moors, Daniël Goethals, Bryan Lynch en Jean-Marc Jaumin.

In de gewonnen wedstrijd tegen Luik ontpopte Tyler Kalinoski’s zich tot man van de match. Maar liefst 29 punten kwamen op zijn teller. Men sprak in de verslagen al over Kalinoski’s flow. Het klinkt toch zo mooi. Hij had zijn dagje tegen de Luikse vrienden van de Country Hall. Met de kwikzilveren voetjes van Paris Lee en Kalinoski’s flow barst de strijd nu helemaal open. En dan moeten de playoffs nog beginnen. Cross your fingers already for Kalinoski’s flow.

Geef een reactie