Anne Van Opstal: Sneeuwwitje met een vegetarisch accent

Prinsen Laurenz, Thomas en Nordin zijn gewaarschuwd. Het wordt niet zo evident om het hart van Anne Van Opstal, alias Sneeuwwitje tijdens het Sprookjesconcert op 31 maart in de Lotto Arena te veroveren. De Sneeuwwitje op het podium is een jonge dame verslaafd aan foodblogs en koken zonder gif en appels. Een beetje naar het evenbeeld van de actrice achter het personage. Actrice en musicalstem Anne Van Opstal is een vegetariër met een grote interesse voor het veganisme. Het is nu al duidelijk. Een doorsnee restaurantbezoek zit er voor de drie prinsen niet in.

De prinsessen krijgen voor het sprookjesconcert één brok sociale media voor de kiezen. Anne is heel nieuwsgierig hoe ze als Sneeuwwitje haar profiel op de wereld zal loslaten. Als zichzelf is ze naar eigen zeggen  nog te weinig bezig met de nieuwe technologie. Sommige van haar vriendinnen zijn veel intenser bezig met hun branding op het World Wide Web. Een wereld zou er volgens haar helemaal anders uit zien met de juiste hashtags # en de juiste volgers. Alleen is haar echte leven volgens haar nog veel te interessant om zo maar in te ruilen voor een virtuele variant.

Elk project is volgens Anne een mooie kans om je kunnen te tonen. Zeker als het met een vriendenkliek mag gebeuren. 95% van de cast van het Sprookjesconcert zijn oude bekenden van Anne. Op deze manier je debuut mogen vieren in de Lotto Arena. Het smaakt nu al naar meer.

Meer info over Er was eens … het Sprookjesconcert is terug te vinden op:
https://deepbridge.be/shows/er-was-eens/

Een gedachte over “Anne Van Opstal: Sneeuwwitje met een vegetarisch accent

Geef een reactie