Magali Hadji: De Assepoester uit Miss België-land

Het was  een weekje vol sprookjesachtige avonturen. Eerst en vooral heb ik een bezoekje aan de finale van Miss België gebracht. Enkele dagen later werd dit gevolgd door een bezoek aan de castvoorstelling van Er was eens … Het Sprookjesconcert. In deze donkere dagen na Kerstmis mogen er wat sprookjesverhalen in een mensenleven verschijnen. En toch … je kan er niet naast kijken. Voor het meest sprookjesachtige moment van de week moet ik wellicht terug naar de finale van Miss België gaan.

Toen de Brusselse Magali Hadji op het podium verscheen, verloor ze haar schoen dito glazen muiltje. Dan werk je zo veel maanden naar een apotheose toe en gebeurt er dit. Alleen ben ik benieuwd of de prinsen van Plopsaland:  Prins Samson, Prins Plop en … Prins Bumba bij het vinden van Magali’s glazen muiltje al begonnen zijn met hun tournee te paard door België. Ik zal jullie een hint geven, heren …. Breng een bezoekje aan onze hoofdstad en omgeving. Daar woont immers de Assepoester uit Miss België-land.

Foto: Michèle Servayse

Geef een reactie