Het muzikale gevoel van Angeline Flor Pua

Hoe zou Angeline Flor Pua geslapen hebben? Wellicht heel weinig, maar aan de andere kant ook als een roosje. 13 januari 2018 zal voor eeuwig en drie dagen in haar geheugen staan als het moment waarop ze werd gekroond tot Miss België. En toch … Angeline is een jonge vrouw, die van verschillende markten thuis is. Zo zit ze in haar laatste jaar als pilote. Zelfs op de Miss België-finale werd al de grap gemaakt dat je binnenkort ook letterlijk met haar van de grond kan gaan. This is captain Pua speaking.

Maar ook op muzikaal vlak liet deze hoogvlieger van zich horen. Zo figureerde ze als gospelzangeres in de videoclip ‘Ik voel me goed’ van Wim Leys. Wie de clip op YouTube bekijkt, ziet Angeline op de eerste rij staan. ‘Ik voel me goed’:  Zou dit ook het liedje zijn dat door de boksen schalt in het hotel van de beautyqueens in De Panne? Wellicht wel …

Bekijk de clip van Wim Leys: Ik voel me goed
https://www.youtube.com/watch?v=VHVGq7jLaD0

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie