Miss België-finaliste Aloysi Desnouck en de kans van haar leven

Wie met Aloysi Desnouck spreekt, hoort het al van kilometers ver. Op 13 januari breekt één van de hoogtepunten uit haar nog prille leven aan. Dan mag ze in haar ‘De Panne’ strijden voor het kroontje van Miss België. Deze dag staat nu al in het rood genoteerd. Het spat ook van Aloysi af. Ze heeft er enorm veel zin in. De voorbije maanden deden wat met haar leventje. Volgens zichzelf staat ze sterker dan ooit in de schoenen. Het gevoel van een gewonnen zelfzekerheid kent geen grenzen meer. En nu de repetities zijn aangebroken, gaat ze er de volle 100% voor. Ze is nu al trots op de door haar geleverde prestatie. Maar een mooi eindresultaat bereiken op 13 januari, is voor deze Miss een Missie op zich. Vergelijk het met een kers op de taart, niet waar.

In het leven van de piepjonge Aloysi is het al Miss België wat de klok staat. Wanneer ze een avondje uitgaat, staat ze met één drankje in de hand heel de avond te praten over alles wat er met haar gebeurt. Nog dagelijks staat ze er verstomd van over hoe fel het rondom haar leeft. Zelf noemt ze het de kans uit haar leven. Eéntje uit de duizend, zelfs … En mits dat Aloysi geen kans onbenut laat, droomt ze ervan om die ook ten volle te grijpen. Want Aloysi heeft er zin in. En u zal dat zien op 13 januari.

Foto: Miss Belgium

Geef een reactie