De zoete zonde van Shi

Met de feestdagen voor de boeg heeft zangeres Shi zich van haar meest zoete kant aan de wereld getoond. Het alterego van Sofie Vanlimbergen bracht onlangs een eigen praline op de markt. Het verhaal erachter is heel eenvoudig. Sofie had een idee en dat moest gerealiseerd worden. Wat Shi in haar hoofd heeft, moet de wereld leren kennen. Alleen bleek haar droom geen bedrog te zijn. Tony, de man van de streekpralines uit Meldert zag het helemaal zitten om haar een handje te helpen. Zo printte hij de cover van Sofies Franse chanson: Je Vis Ma Vie op de pralines. En de rest is een feit. Nu al heeft Shi haar eigen zoete zonde met Kerstmis.

Pittig detail: nooit eerder was een praline zo Frans als de praline van Shi. Ze werd gemaakt in de Parijsstraat en in de chocolade zit Franse Praliné. Voulez-vous praliner avec moi? Het is nu al zeker.

Krijgt u het water in de mond? Dan kan u alvast meer info over Shi’s opvallende initiatief bekijken via haar Facebookpagina:  https://www.facebook.com/shimusic1/?pnref=story

Voor de zoetebekken onder ons. Ook Streekpalines Tony uit Meldert heeft een eigen Facebookpagina:
https://www.facebook.com/Streekpralinestony/?hc_ref=ARQJaiRFzx_M_wLhXntBkWQeTDxMj6GVnWQk3VQsNfO1jHQnCdTWY6reHtCJ2uA6KyU

Bent u geïnteresseerd in haar liedje? Dan kan u de YouTube-clip een keertje bekijken:
https://www.youtube.com/watch?v=pGgi1tMNMs4&feature=youtu.be

Oh ja, voor ik het vergeet. De pralines kan u bij Shi en Tony bestellen. Kwestie dat u weet wat te eten met de eindejaarsdagen.

Foto: promotiefoto Shi-praline

Geef een reactie