Het groeiproces van Jasmien Mollekens

Onder de Miss België-finalisten zit een ware master (in wording). De 22-jarige Jasmien Mollekens uit Vlaams-Brabant studeert immers voor Master in de bedrijfscommunicatie. Alleen zullen haar studieboeken de komende weken niet altijd voor haar neus liggen. Omdat er in december en januari drukke periodes voor de studenten aanbreken, heeft ze niet al haar studiepunten opgenomen. Ze stapt door het leven met de focus gericht on her new target. Miss Belgium is meer dan ooit het motto in Jasmiens leven. Ze had helemaal niet verwacht om bij de 30 Miss België-finalisten te horen. De dag dat ze te horen kreeg dat ze in de finale zat, hield ze zich vooral bezig met haar schoolwerk. Zo bleef het stresspeil op een laag niveau. Alleen werd de explosie van emoties achteraf des te groter. Het werd een moment om nooit meer te vergeten. Een unieke dag in het nog prille leven van Jasmien.

Jasmien heeft een zwak voor communicatie en talen. Toekomstgericht ziet ze zichzelf in de wereld van de Public Relations werken. Miss België beschouwt ze daarom als een goede voorbereiding naar haar toekomstige job toe. Eender welke Miss moet immers stevig in haar schoenen staan om België te vertegenwoordigen. Wanneer je er in slaagt om mensen aan de lopende band te overtuigen met je capaciteiten, lukt dat volgens haar. Naar iemand toestappen om je verhaal te vertellen is niet altijd evident. Zonder zelfvertrouwen lukt dat niet. Elke finaliste moet dit aan de lopende band doen. Maar net hierin is Jasmien de voorbije maanden stevig gegroeid. Het groeiproces staat centraal in haar leven. Dit hoopt ze bij alles wat ze doet te bereiken. Daar vormt Miss België zeker geen uitzondering op.

Foto: Selina De Maeyer

Geef een reactie