Amazing Jewelry: Deense juwelen met een wereldmissie

De Denen veroveren de wereld. Dat werd duidelijk toen we de voorbije week te gast waren bij de opening van de allereerste Belgische conceptstore van ‘Amazing Jewelry’. Naast heel wat fashionista’s, insta-ladies en vlogsters was ook deze blog aanwezig. ‘Amazing Jewelry’ is een juwelenwinkel, die net dat tikkeltje meer biedt dan juwelen alleen. Het is een totaalbeleving. Zeker als je de filosofie achter het merk kent. ‘Amazing Jewelry’ werd in 2016 opgestart met de ambitie om de juwelenindustrie voorgoed te veranderen. Een winkel met een missie dus. Volgens CEO Jesper Nielsen betalen consumenten nog vaak te veel voor hun juwelen omdat merken de te hoge marges doorrekenen aan de klant. Bij Amazing Jewelry worden de juwelen rechtstreeks van de productie tot bij de consument gebracht. Na een wereldwijde veroveringstocht leert nu ook België dit opvallend concept kennen. In een eerste fase was Antwerpen aan de beurt. Begin december gaat er een winkel open in het Brusselse winkelcentrum The Mint. Amazing Jewelry onderscheidt zich ook door een veel hogere frequentie aan nieuwe juwelen. Zo worden elke 2 à 3 weken nieuwe collecties geïntroduceerd in de winkels, die al vanaf 10 € te koop zijn. Amazing Jewelry heeft een stevige ambitie. Tegen 2025 willen ze wereldwijd aanwezig zijn in elk winkelcentrum of in elke belangrijke winkelstraat.

Winkels:

  • Amazing Jewelry Antwerpen: Korte Gasthuisstraat 4-6
  • Amazing Jewelry Brussel: winkelcentrum “The Mint” (Opening begin december 2017)

Meer informatie: http://be.amazing.jewelry/

Social medialinks:
facebook
.com/Amazingjewelrybelgium
instagram.com/amazing_jewelry_belgium

 

 

Link naar fotoboek: https://photos.app.goo.gl/YjMgufFFvnWaoAiq1

Foto’s : Jan Liekens

Geef een reactie