Magali Hadji: In de ring voor het Miss België-kroontje

Met haar 1m81 is Magali Hadji de allergrootse finaliste bij de Miss België 2018-lichting. De perfect  tweetalige Magali is een dame uit één stuk. Dit werd me meteen duidelijk toen ik met haar een uitvoerig babbeltje had. Enerzijds is haar Miss België-deelname een geschenk bij heldere hemel voor deze bijna 20-jarige studente verpleegkunde uit Anderlecht. Plots dwarrelde er een email van Darline Devos naar haar toe. Ze was heel aangenaam verrast en stapte in het avontuur. Maar hoe de link met Miss België tot stand kwam, weet ze tot op de dag van vandaag niet. Mister of Miss X heeft haar het avontuur van haar nog jonge leven laten beleven. En dat voelt enerzijds aangenaam maar ook een beetje raar aan voor Magali. Want wie is toch die wilde weldoen(st)er?

Naast haar Missenambities heeft Magali een grote passie voor de ring. Net voor haar Miss België-avontuur was ze bezig om haar stappen richting amateurboksen te zetten. Boksen, een stevige K.O. … Het ontspant haar naar eigen zowel op fysiek als psychologisch vlak. En toch … Magali is voorzichtig in haar sportambities. Miss België blijft hoog op het verlanglijstje staan. ‘Den Boks’ is eventjes opzij geschoven. Een Miss met een blauw oog zou zoals een café zonder bier zijn. Ronduit ondenkbaar. Maar ze geeft toch toe dat ze de workout mist. En tussen ons gezegd en gezwegen: Wanneer ik haar zo bezig hoorde, lijkt de terugkeer naar de ring een quasi zekerheid.  First things first. Eerst volgt een ferme mep richting Miss België-kroontje.  Tenslotte krijg je die kans maar één keer in je leven.

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie